ΑΡΗΣ

Χωρίς Πελεκάνο και Πάσαλιτς

Χωρίς Πελεκάνο και Πάσαλιτς

Με τις σημαντικές απουσίες των Μιχάλη Πελεκάνου και Μοχάμεντ Πάσαλιτς ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο (06/04, 15:45).

Ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο (06/04, 15:45) έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Μιχάλη Πελεκάνου και Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο πρώτος δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αριστερό του αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο δεύτερο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά από την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ραντεβού της ομάδας του πως: " Όπως όλα τα τελευταία μας παιχνίδια, έτσι και αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα.

Πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, έχουμε προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες και προσπαθούμε στη διάρκεια του κάθε αγώνα να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση.

Στο εν λόγω παιχνίδι, ένα στοιχείο πάνω στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, είναι η άμυνα, γιατί με τις απουσίες που θα έχουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε το σκορ να φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου αγώνα. Έχουμε κίνητρο, στόχο και σεβασμό απέναντι στον ΚΑΟΔ".

Κι όσο για τον κοινό παρονομαστή μεταξύ των δύο ομάδων τον Τζέρεμι Χαντ ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη υποστήριξε: " Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική και διαγράφει καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Εμείς προετοιμαστήκαμε το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για τον αγώνα με τη Δράμα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια, συγκέντρωση και προσήλωση ιδιαίτερα στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια ώστε μετά την διαφαινόμενη απώλεια της 6ης θέσης να διεκδικήσει την παρουσία του στα φετινά πλέι οφ σε ένα παιχνίδι μάλιστα όπου θα αντιμετωπίσει τον βασικό του διώκτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ