ΑΡΗΣ

Χωρίς Ντέιβις με Περιστέρι

Χωρίς Ντέιβις με Περιστέρι
INTIME SPORTS

Με σίγουρο απόντα τον Ρόναλντ Ντέιβις πρόκειται να υποδεχθεί ο Άρης μεθαύριο το απόγευμα το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο (11/01, 18:00).

Η σύσπαση στην μέση που κληρονόμησε στο τρίτο δεκάλεπτο του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο θα στερήσει στον Ρόναλντ Ντέιβις την παρουσία του στο επόμενο παιχνίδι του Άρη.

Αυτό μεθαύριο το απόγευμα με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο (11/01, 18:00) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη κληρονόμησε από χτύπημα αντιπάλου του στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ σύσπαση στην μέση με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει θεραπείες ώστε να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αυτό με τον Παναθηναϊκό και πάλι στο Αλεξάνδρειο για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αναμένει την επιστροφή του στην διάθεσή του.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα αφού οι Δημήτρης Τσαλδάρης, Γιώργος Μπόγρης και Νταν Μαυραϊδής δείχνουνε να έχουνε ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Τσαλδάρης την διάταση στον δικέφαλο με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (28/12), ο Μπόγρης που ξεπέρασε το διάστρεμμα Β΄ βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο από το ίδιο παιχνίδι και έκανε χθες την επανεμφάνισή του στο Ρέθυμνο κόντρα στον ΑΓΟΡ και ο Μαυραϊδής την τενοντίτιδα στις μέρες που ακολούθησαν.

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε προβολή βίντεο του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΑΓΟΡ με το βάρος να έπεσε στα λάθη της πρώτης περιόδου αλλά και στο τελευταίο πεντάλεπτο και ακολούθως προπόνηση.

Κι όσο για το ερώτημα του Αλεξανδρή έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι με την στάση των παικτών του μετά την σημερινή ημέρα. Κι αυτό γιατί ήταν να πληρωθούνε σύμφωνα με την προ ημερών δέσμευση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, λίγα λεπτά αφότου είχε ενημερωθεί για την απόφασή τους περί αποχής από την προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ