ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Ήμουν έτοιμος να παίξω τσάμπα"

Χατζηβρέττας: "Ήμουν έτοιμος να παίξω τσάμπα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Χατζηβρέττας τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για την διετία που βρέθηκε στον Άρη αλλά και αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στην φετινή χωρίς απολαβές αρκεί να διακανονίζονταν οι οφειλές του.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr αναφέρθηκε στο πως ήταν η διετία που βρέθηκε στον Άρη από οικονομικής πλευράς.

Ο 35χρονος έμπειρος διεθνής φόργουορντ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως τραγική την συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες παίκτες ενώ αποκάλυψε πως μετά από κουβέντα που είχε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ήταν έτοιμος να αγωνιστεί φέτος στον Άρη ουσιαστικά χωρίς απολαβές.

Ο Χαζτηβρέττας για τον οποίο όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την διετία που βρέθηκε στον Άρη υποστήριξε: " Έχουνε βγει οι δικαστικές αποφάσεις για τα χρήματα που μου οφείλονταν και είχανε να κάνουνε για 13 μήνες".

Ο αρχηγός του Άρη στην περσινή αγωνιστική περίοδο υποστήριξε σε εκείνο το σημείο για το χρονικό διάστημα των χρημάτων που του οφείλονται ότι: " Δεν μου έχει γίνει καμία νύξη από το πρώτο σημείο που τελείωσε η περσινή χρονιά. Η συμπεριφορά θεωρώ ότι είναι τραγική κι όπως και ο τρόπος με τον οποίο διοικείται το τμήμα του μπάσκετ του Άρη".

Για να υποστηρίξει ο Χατζηβρέττας με έμφαση: " Ο Άρης είναι μία ομάδα με ιστορία και δυστυχώς αυτοί που παραμένουνε στην διοίκηση της ΚΑΕ και αυτή την στιγμή και ήταν και στην δική μου διετία αποδεικνύουνε ότι δεν σέβονται τους Έλληνες παίκτες και αυτή η συμπεριφορά δεν τιμά και τον ίδιο τον σύλλογο".

Κι όσο για το τι εννοεί φρόντισε να εξηγήσει αμέσως μετά ότι: " Στα δύο χρόνια που βρέθηκα στην ομάδα το ένιωσα σαν παίκτης. Ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο των παικτών και συγκεκριμένα των Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στην ομάδα. Και δεν έχει να κάνει μόνο επί προσωπικού αλλά με όλους τους Έλληνες παίκτες που βρέθηκαν στο ίδιο διάστημα με μένα στον Άρη.

Σε όλους οφείλονται χρήματα και από όσο γνωρίζω στο διάστημα της παρουσίας μου μιλάμε για ένα διάστημα από πέντε έως ακόμη και δεκαέξι μήνες με μένα να είχα φθάσει τους 13 και παρόλα αυτά να αγωνιζόμασταν μέχρι τέλους με το ίδιο πάθος. Και όταν λέω για τραγική συμπεριφορά έχει να κάνει μόνο με τους Έλληνες παίκτες γιατί από όσο μας έλεγαν οι ξένοι παίκτες στις συζητήσεις που είχαμε μαζί τους ήταν πληρωμένοι.

Η κατάσταση αυτή δεν τιμάει κανέναν σε μία ομάδα με την ιστορία που έχει ο Άρης και θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος του. Ακόμη και αυτοί που δεν το έχουνε καταλάβει ή που δεν θέλουνε να το καταλάβουνε".

Κι όσο για την δική του κατάσταση στο διάστημα της διετούς παρουσίας του στον Άρη ο Χατζηβρέττας δήλωσε: " Το καλοκαίρι του 2011 στο τέλος της πρώτης μου χρονιάς στον Άρη είχα συμφωνήσει με την διοίκηση της ΚΑΕ να διευκολύνω την κατάσταση με διακανονισμό που έκανα όσον αφορά τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου μου. Ωστόσο έμεινα απλήρωτος ουσιαστικά όλη την περσινή χρονιά.

Από την ολοκλήρωσή της και μετά μέχρι σήμερα μάλιστα δεν δέχθηκα ούτε ένα τηλεφώνημα κι ενώ έχουνε περάσει εφτά μήνες παρά μόνο από τον νυν κόουτς της ομάδας τον κ. Αλεξανδρή για να αγωνιστώ στην φετινή χρονιά και πάλι στην ομάδα. Κι ενώ ήμουνα έτοιμος να μιλήσω για τα χρήματα που μου οφείλονταν και να αγωνιστώ χωρίς καμία απαίτηση, να έπαιζα έτσι, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί δεν μου έγινε ούτε ένα τηλεφώνημα από κάποιον από την διοίκηση της ομάδας για να συναντηθούμε".

Ο Χατζηβρέττας κατέληξε με το συμπέρασμά του πως: " Δυστυχώς αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι εξαιτίας της αντιμετώπισης που έχουνε οι Έλληνες παίκτες στον Άρη από εκεί που όλοι θέλανε να έρθουνε να αγωνιστούνε κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Κάτι που μακάρι να αλλάξει το συντομότερο γιατί ο Άρης είναι μία ομάδα με ιστορία και κόσμο που αγαπάει την ομάδα στο πλευρό της".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ