ΑΡΗΣ

Βεργίνης: "Μας δίνει δύναμη"

Βεργίνης: "Μας δίνει δύναμη"

Στην σημασία της νίκης επί της Βιλερμπάν εν όψει της συνέχειας στάθηκε ο εκ των κορυφαίων του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης.

Ο Δημήτρης Βεργίνης μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Βιλερμπάν και την νίκη με 77-60 υποστήριξε ότι θα δώσει δύναμη στον Άρη εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Κι όσο για τον Νταν Μαυραϊδής άφησε στην άκρη την δική του εμφάνιση τονίζοντας πως η νίκη αυτή κρατάει τον Άρη ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης ενώ ο Σέρχιο Κερούς να στάθηκε στο χαμόγελο της τύχης.

"Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να τον πάρουμε οπωσδήποτε. Παρά τι απουσίες, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ και βγάλαμε ωραίες φάσεις στην επίθεση.

Είναι μια νίκη που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη όπου θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βεργίνη.

Για το πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο που έκανε ο Άρης σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια σχολίασε: "Τα τελευταία παιχνίδια τα έχουμε χάσει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σήμερα δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Δεν κάναμε αρκετά λάθη, διατηρήσαμε ρυθμό στην άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη".

Κι όσον αφορά τον αγώνα της επόμενης Τρίτης και πάλι με την Βιλερμπάν αλλά στην Λιόν της Γαλλίας δήλωσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ".

Από την πλευρά του ο Νταν Μαυραϊδής σημείωσε: "Παίξαμε καλά για 30-35 λεπτά αν και απουσίαζαν οι δύο αρχηγοί μας. Παρόλα αυτά καταφέραμε να παίξουμε όπως έπρεπε και να πάρουμε μια σημαντική νίκη".

Σε ερώτηση για την δική του εμφάνιση δεν θέλησε να σταθεί τόσο σε αυτήν απαντώντας: "Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από μεριάς μου, αλλά όλοι παίξαμε καλά. Παίξαμε για την ομάδα και για αυτό είχαμε μια πολύ καλή βραδιά.

Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και στον επόμενο αγώνα, για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση".

Κι όσο για τον ρόλο της νίκης επί της Βιλερμπάν υπογράμμισε: "Βοηθάει στην ψυχολογία αυτή η νίκη γιατί προερχόμασταν από πέντε συνεχόμενες ήττες. Είχαμε επηρεαστεί πνευματικά, σωματικά και παρά το ότι παίξαμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες, τα πήγαμε πολύ καλά".

Τέλος ο Σέρχιο Κερούς τόνισε: "Παίξαμε με καρδιά αυτό είναι σημαντικό. Αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, παρά το γεγονός ότι παίξαμε με σημαντικές απουσίες.

Είχαμε όμως σε πολύ καλή μέρα τον Μαυραϊδή. Παρά το ότι βρεθήκαμε με έξι πόντους πίσω στο ξεκίνημα, η τύχη δεν μας γύρισε την πλάτη και μας χαμογέλασε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ