ΑΡΗΣ

Τζέιμς: "Βήμα μπροστά η Παρτιζάν"

Τζέιμς: "Βήμα μπροστά η Παρτιζάν"

Ο Ντομινίκ Τζέιμς όχι απλά πήγε χθες στο Βελιγράδι αντί στο Ντόνετσκ με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη αλλά έκανε και δηλώσεις ως παίκτης της Παρτίζαν.

Στα άκρα είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθεί η σχέση του Ντόμινικ Τζέιμς με την ΚΑΕ Άρης εκτός και αν βρεθεί η χρυσή λύση της καταβολής buy out από την Παρτιζάν.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ πάντως αν και συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη έκανε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρτιζάν βρισκόμενος από χθες στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportski Jurnal" τόνισε: " Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα σαν νεαρός παίκτης που είμαι.

Ήρθα για να παίξω, αλλά και να μάθω μπάσκετ. Πιστεύω ότι η Παρτιζάν είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου, παρόλο που ο Άρης είναι μεγάλο κλαμπ".

Υπενθυμίζεται πως η φυγή του Τζέιμς να έχει να κάνει ουσιαστικά λόγω της εκκρεμότητας που όπως τονίζεται από πλευράς των μάνατζέρ του υπάρχει προς την εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

Αυτό που απομένει να φανεί σε περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιό του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ με τον Άρη και μετακομίσει τελικά μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Άρη ολοκλήρωσε το πρωί την μίνι προετοιμασία της για το απογευματινό της παιχνίδι με την Ντόνετσκ στην Ουκρανία για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ