ΑΡΗΣ

Τουρνουά αστέρων για Γκάλη

Τουρνουά αστέρων για Γκάλη

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά την επιστροφή του Νίκου Γκάλη κινείται σε ρυθμούς της διεξαγωγής διεθνούς τουρνουά προς τιμή του με τους Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι πολύ κοντά στο να δώσουν το παρών.

Σε ρυθμούς της διεξαγωγής διεθνούς τουρνουά προς τιμή του Νίκου Γκάλη κινείται η ΚΑΕ Άρης με τους Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι πολύ κοντά στο να δώσουν το παρών.

Η επιστροφή του «Νικ» στα κοινά της ΚΑΕ Άρης σε συμβουλευτικό ρόλο της διοίκησης όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση εκτός του ότι «ζέστανε» τον κόσμο της ομάδας έχει επιφέρει συνολική εγρήγορση.

Τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κινείται στους ρυθμούς της διεξαγωγής του τουρνουά στέλνοντας προσκλήσεις σε ομάδες κράχτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ για ένα τουρνουά που θα γίνει πιθανότατα στη Nick Galis Hall το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου. Ένα διήμερο που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε καθώς είχε να κάνει με το ότι προηγείται το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας αλλά και με άλλα διεθνή τουρνουά που έχουνε ήδη προγραμματιστεί.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει αποδεχθεί ήδη την πρόταση που του έχει γίνει ενώ θετικά αναμένεται να απαντήσει και η ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης. Μία πρόταση που έχει γίνει πριν ακόμη αναλάβει τις τύχες της ο Δημήτρης Ιτούδης.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση για την τρίτη ομάδα που θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη και οι προσπάθειες των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά, επικεντρώνονται στο να είναι του ίδιου επιπέδου. Για αυτό και ήδη έχουνε ακουστεί τα ονόματα των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπανταλόνα.

Στόχος της ΚΑΕ Άρης με την διεξαγωγή του τουρνουά είναι να τιμήσει για μία ακόμη φορά τον Γκάλη όπως είχε κάνει και με το φιλικό προς τιμή του αλλά και στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Και το πιο σημαντικό να πετύχει το Πάσυγκεκριμένο τουρνουά να γίνει θεσμός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ