ΑΡΗΣ

Τόμας: "Είμαι παίκτης-ηγέτης"

Τόμας: "Είμαι παίκτης-ηγέτης"

Επόμενη στάση του... πολυταξιδεμένου στην Ευρώπη, Τόρεϊ Τόμας, είναι ο Άρης και ο Αμερικανός γκαρντ δηλώνει πως θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους της η νέα του ομάδα.

Ο Τόρεϊ Τόμας έχει πλούσια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, αφού μετά την αποφοίτηση του από το κολέγιο Χόλι Κρος, πέρασε από 8 χώρες και 10 ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, πριν υπογράψει στον Άρη για τη σεζόν 2014-2015.

Στην πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (arisbc.gr), ο Αμερικανός γκαρντ δηλώνει ενθουσιασμένος από τον κόσμο των "κιτρινόμαυρων, μίλησε για το ρόλο του στην ομάδα και διευκρίνισε ότι,αρχικά, στόχος φέτος είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο arisbc.gr:

" Είναι απίστευτη εμπειρία για μένα η έλευσή μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία υπέροχη χώρα, για την οποία έμαθα πολλά και σε μία εξαιρετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους και ανυπομονώ να έρθω και να τον ενισχύσω "

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΑΡΗ;

"Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πιστεύω ότι το ζητούμενο είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Υπάρχουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μετά απ’ αυτούς, όλα είναι ρευστά Οπότε, η είσοδος στα πλέι οφ είναι απαραίτητη ώστε να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη συνέχεια".

- Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από σένα;

"Είμαι παίκτης - ηγέτης. Θα παίξω για την ομάδα, θα παλεύω για την κάθε κατοχή, έχω μάθει να παίζω σκληρά και δυνατά. Θα κάνω ό,τι πρέπει και ό,τι μου πει ο κόουτς για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του".

-Τι σου είπε ο κόουτς;

"Θέλει να κάνω τα πάντα που μπορώ στο παρκέ. Να οργανώσω, ως ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, να σκοράρω όποτε είναι απαραίτητο, να παίξω άμυνα. Είμαι ολ αράουντ παίκτης και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της ομάδας".

- Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

"Είδα τα βίντεο με τους φιλάθλους του ΑΡΗ και εντυπωσιάστηκα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι… ηλεκτρική και μπορεί το παρακάτω να λέγεται συχνά, όμως σ’ αυτήν την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα: Αν είναι μαζικά στο πλευρό μας, θα παίζουμε με παίκτη παραπάνω! Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες που έχουν για την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ