ΑΡΗΣ

Τόμας: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διακοπή"

Τόμας: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διακοπή"
INTIME SPORTS

Ο Τόρεϊ Τόμας τόνισε τη σημασία των δύο φιλικών με ΚΑΟΔ American Genetics και Καβάλα του προηγούμενου διημέρου και μίλησε για τη… μηνιαία παύση των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα.

Τα δύο φιλικά σε ισάριθμες μέρες, με ΚΑΟΔ American Genetics και Καβάλα, βοήθησαν τον Άρη να ξαναμπεί σε ρυθμούς αγώνων, στη διάρκεια της πολύ μεγάλης διακοπής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Τόρεϊ Τόμας, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, στο arisbc.gr, τόνισε τη σημασία αυτών των αγώνων και μίλησε για τη… μηνιαία παύση των επίσημων υποχρεώσεων για την ομάδα.

" Σίγουρα αυτά τα ματς ήταν πολύ χρήσιμα για μας. Όπως και να το κάνουμε, άλλο να προπονείσαι και άλλο να δίνεις αγώνες. Αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια μας βοήθησαν να θυμηθούμε τη χημεία μας μέσα στο παρκέ απέναντι σε άλλον αντίπαλο και όχι μεταξύ μας, όπως γίνεται στα εσωτερικά διπλά. Οπότε, ήταν σημαντικό το ότι δώσαμε δύο ματς και μάλιστα εκτός έδρας, όπως θα παίξουμε με τα Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα. Σε κάποια σημεία των αγώνων φανήκαμε επηρεασμένοι από τη διακοπή, αλλά στην πορεία διορθώσαμε τα πράγματα και στο τέλος των δύο παιχνιδιών παίξαμε καλά", λέει ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να μείνουν σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, "ενάντια" στη μεγάλη διακοπή. " Πραγματικά, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Θα περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο ματς μέχρι το επόμενο. Και το πιο ασυνήθιστο είναι ότι αυτό δε συμβαίνει κάποια στιγμή στην αρχή της σεζόν, αλλά προς το τέλος της! Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πρέπει να βρεις τρόπο για να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση".

Μ΄ αυτά τα δεδομένα, το ζητούμενο είναι ο Άρης να παρουσιαστεί έτοιμος, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του. " Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η διακοπή έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες, όμως εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και δε χαλαρώνουμε καθόλου. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μία κρίσιμη, όσο και δύσκολη σειρά αγώνων και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε", καταλήγει ο Τόμας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ