ΑΡΗΣ

Θέμα ωρών η συμφωνία Άρη με Ντραγκίσεβιτς

Θέμα ωρών η συμφωνία Άρη με Ντραγκίσεβιτς

Ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς για συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι πολύ μικρή.

Το - δεύτερο μετά το πρώτο του καλοκαιριού - φλερτ του Άρη μετον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ώστε να καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Σανικίτζε ξεκίνησε και ήδη έχει κατατεθεί πρόταση για συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι πολύ μικρή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 30χρονου Σέρβου φόργουορντ που την περσινή χρονιά είχε τεθεί αντίπαλός της στο Eurocup στα παιχνίδια με τη Μπουντούτσνοστ.

Οι "κίτρινοι" απέστειλαν την οικονομική του πρότασή τους και ήδη υπήρξε η αντι-πρότασή της. Μεταξύ των δύο προτάσεων δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Ουσιαστικά η διαφωνία έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες που ήδη συζητούνται με αποτέλεσμα να επέλθει η συμφωνία ακόμη και στη διάρκεια της ημέρας μέσα στις επόμενες ώρες ώστε ακόμη και αύριο να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ