ΑΡΗΣ

Συνάντηση με τον ορκωτό

Συνάντηση με τον ορκωτό
Αρβανίτης

Μεθαύριο Παρασκευή (04/01) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αναμένεται να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ορκωτών λογιστών που θα αναλάβει τον έλεγχο της ΚΑΕ τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αναμένεται μεθαύριο Παρασκευή (04/01) να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ορκωτών λογιστών που θα αναλάβει τον έλεγχο της ΚΑΕ τα προηγούμενα χρόνια.

Μία συνάντηση όπου το χρονικό σημείο που επιλέχθηκε μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς μέχρι τα τέλη του 2012 το βάρος είχε πέσει σε δύο μέτωπα. Στον ισολογισμό της περιόδου 2011-2012 και στο άρθρο 99.

Ο έλεγχος στην ΚΑΕ Άρης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και από το αποτέλεσμά του πρόκειται να φανεί το αν ισχύει το άνοιγμα περί των 5 εκ. ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι του 2013 το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με το Περιστέρι στους Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς συμμετέχει από χθες ο Αντώνης Ασημακόπουλος ενώ κάτι ανάλογο ισχύει με τους Δημήτρη Βεργίνη, Μιχάλη Πελεκάνο και Ευθύμη Τσακαλέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ