ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Αλεξανδρή

Συνάντηση με Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη και του πρώην τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή για το θέμα της προσφυγής του.

Με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο πρώην τεχνικός του Άρη Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει συνάντηση στις αρχές της εβδομάδας με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη.

Σκοπός της συζήτησης που θα έχουνε είναι να κλείσουν εξωδικαστικά το θέμα που αφορά την οφειλή της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού που μέχρι προ ημερών τήρησε ουσιαστικά στάση αναμονής εύρεσης λύσης.

Ο Αλεξανδρής στην επαφή που έγινε φέρεται να τόνισε στους διοικούντες της ΚΑΕ Άρης ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΚΑΕ στην προσπάθεια που καταβάλει για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Στην συνάντηση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να γίνει την Δευτέρα θα βρεθούνε μόνο οι Αρβανίτης και Αλεξανδρής με σκοπό να βρούνε μια λύση κοινά αποδεκτή και να κλείσει μια και καλή το όλο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός με την προσφυγή του διεκδικεί το ποσό των 110.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ