ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Αλεξανδρή

Συνάντηση με Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης για να συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία συνάντηση όπου αναμένεται να αναλυθεί στον 62χρονο Έλληνα τεχνικό το πλάνο της νέας τάξης πραγμάτων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην οποία έχει δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά και όπως έχει διαρρεύσει όλες τις προηγούμενες μέρες, δεν αποκλείεται ακόμη και στην σημερινή συνάντηση, να γίνει πρόταση αναπροσαρμογής των απολαβών του Αλεξανδρή.

Μία πρόταση μείωσης που σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 50% με βάση το μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί για το αγωνιστικό τμήμα.

Από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του Αλεξανδρή αν θα την αποδεχθεί ή όχι και κατ΄ επέκταση αν θα συνεχίσει να παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι αν υπάρχει από κοινού επιθυμία το οικονομικό είναι σίγουρα μία παράμετρος όπου επίσης θα πρέπει να υπάρξει ταύτιση ώστε Άρης και Αλεξανδρής να συνεχίσουνε μαζί.

Την ίδια ώρα ο Αλεξανδρής εδώ και μέρες έχει δεχθεί μία διερευνητική κρούση από τον Ίκαρο Καλλιθέας για να αποτελέσει τον διάδοχο του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική του ηγεσία.

Σε μία κρούση που αν και διερευνητική ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή λέγοντας πως: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη», με τις εξελίξεις να κρίνουνε κατά πόσο το φλερτ μπορεί να προχωρήσει κάτι που ισχύει με την ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας και στην περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη.

Κατά τα άλλα Σέρχιο Κερούς και Σαμ Μούλντροου πολύ δύσκολα αν και έχουνε συμβόλαια με την ΚΑΕ Άρης για άλλα δύο χρόνια και άλλον έναν χρόνο αντίστοιχα πολύ δύσκολα να παραμείνουνε με τον πρώτο να έχει ήδη ουκ ολίγες προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας και όχι μόνο.

Στην περίπτωση του Κερούς όπως και αυτή του Ντέιβις έχει χθες μία πρώτη συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέσα σε πολύ καλό κλίμα με την κουβέντα να κινήθηκε μόνο στα χρήματα που τους οφείλονται και ίσως να υπάρξει συνέχεια σήμερα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης επιθυμεί πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα του Αλεξανδρή και με τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια και ακολούθως με υπομονή και χωρίς βιασύνη να κινηθεί για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ