ΑΡΗΣ

Συνάντηση Αρβανίτη με Δαμιανίδη

Συνάντηση Αρβανίτη με Δαμιανίδη

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε το μεσημέρι ο νυν πρόεδρός της, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον πρώην πλέον Γιάννη Δαμιανίδη.

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρός της, Γιάννης Δαμιανίδης, όπου είχε συνάντηση με τον νυν της, Λευτέρη Αρβανίτη.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν το χρέος της ΚΑΕ Άρης προς την εφορία αλλά και η υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ.

Όσον αφορά το θέμα της εφορίας το χειρίζεται πλέον αποκλειστικά η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Άρης που είναι να έχει άμεσα επικοινωνία με την αντίστοιχη του ΕΣΑΚΕ για το γιατί συνεχίζουνε να παρακρατούνται τα χρήματα των δόσεων του ΟΠΑΠ.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας είναι να γίνει η από κοινού συνάντηση της νυν διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και της ΣΑΡΙΣΑ για το θέμα της ρευστότητας.

Σε αυτήν πάντως αναμένεται να παραβρεθούνε και επιχειρηματίες που έχει επιλέξει ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, και ουσιαστικά θα αποτελέσει την έναρξη της λογικής του ARIS GOLDEN CLUB.

Σε αυτήν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης θα είναι σε θέση να αναλύσει το πλάνο του περί αποπληρωμής του ανοίγματος προς τρίτους όπου και θα φανεί ξεκάθαρα το ποσό ρευστότητας που απαιτείται ώστε να επιτευχθούνε και να ξεκινήσουνε οι διακανονισμοί προς τρίτους για χρήματα που έχουνε λαμβάνειν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ