ΑΡΗΣ

Στον αστερισμό του Αγγέλου

Στον αστερισμό του Αγγέλου

Στην Θεσσαλονίκη είναι να επιστρέψει το μεσημέρι ο Βαγγέλης Αγγέλου και είναι να έχει νέα συνάντηση, σήμερα ή αύριο, με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την παραμονή του.

Στο τρέχον 48ωρο δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός είναι να επιστρέψει το μεσημέρι από το Βελιγράδι στην Θεσσαλονίκη και θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με φόντο την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης είναι σήμερα μετά την αρχή που είχε γίνει προχθές να κλείσει το θέμα των διακανονισμών με τους παίκτες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η αρχή έγινε προχθές με επτά παίκτες της ομάδας να έχουνε διακανονίσει τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε λαμβάνοντας προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε βάθος ενός μήνα.

Κι όσο για σήμερα σειρά έχουνε οι άλλοι πέντε και πιο συγκεκριμένα οι Πελεκάνος, Βεργίνης, Χαρίσης, Καραποστόλου και Τσιάρας όπως επίσης θα ακολουθήσουν και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Μία εξέλιξη την ολοκλήρωση της οποίας επιθυμεί και ο Αγγέλου, όπως είχε ξεκαθαρίσει και στην απολογιστική του Συνέντευξη Τύπου, ώστε να συζητήσει πιο συγκεκριμένα με την διοίκηση της ΚΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο αυτός που δεν δείχνει να βιάζεται είναι ο Αγγέλου που επιθυμεί να δει τι θα γίνει με την υπόθεση της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99, με την απαγόρευση των μεταγραφών από την FIBA αν και γνωρίζει ότι δύσκολα να ξεπεραστεί και το ποιο θα είναι το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ