ΑΡΗΣ

Αρθροσκόπηση ο Χαντ

Αρθροσκόπηση ο Χαντ

Σε αρθροσκόπηση και στα δύο του γόνατα υποβλήθηκε το πρωί στην Αθήνα ο Τζέρεμι Χαντ με τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη να υποβληθεί και σε αποθεραπεία στην πρωτεύουσα.

Ο Τζέρεμι Χαντ υποβλήθηκε το πρωί στην Αθήνα σε αρθροσκόπηση και στα δύο του γόνατα με τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη να υποβληθεί και σε αποθεραπεία στην πρωτεύουσα.

Μία κίνηση που είχε να κάνει ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα που υπήρχε στο τέλος της χρονιάς και τον εμπόδισε να παίξει απόλυτα υγιής.

Ο Χαντ αφού χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και διακανόνισε τα οφειλόμενα της φετινής χρονιάς ταξίδεψε στην Αθήνα εν όψει της σημερινής του επέμβασης με την ευχή της παραμονής του

Εκτός του Χαντ στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν και άλλοι παίκτες με την διοίκησή της να πέτυχε διακανονισμούς που σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τις προκαταβολές που δόθηκαν είναι να τακτοποιηθούμε μέσα στον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα χθες συμφώνησαν ο αρχηγός του Άρη Αντώνης Ασημακόπουλος, οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τζέρεμι Χαντ, και οι νεαροί Λευτέρης Μποχωρίδης, Σπύρος Μούρτος, Ευθύμης Τσακαλέρης και Τάσος Δήμας.

Κι όσο για αύριο είναι η σειρά των Σωτήρη Καραποστόλου, Κώστα Χαρίση, Μιχάλη Πελεκάνου, Γιώργου Τσιάρα και Δημήτρη Βεργίνη και θα ακολουθήσουνε τα μέλη του τεχνικού τιμ συμπεριλαμβανομένου και του Βαγγέλη Αγγέλου. Η συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό είναι να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ