ΑΡΗΣ

Στο περίμενε για τον Μάρκοβιτς

Στο περίμενε για τον Μάρκοβιτς
INTIME SPORTS

Στη διοίκηση της ΚΑΕ Αρης το πιθανότερο είναι στη διάρκεια της ημέρας να γνωρίζουνε για το αν ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι στη διάρκεια της ημέρας στη διοίκηση της ΚΑΕ Αρης να γνωρίζουνε για το αν ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βόσνιος τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή στη σχετική κούρσα και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αισιοδοξούνε πως θα βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του.

Αυτό που τον δεσμεύει με την ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με την διοίκηση της ομάδας της Δράμας να αποφασίζει.

Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απευθύνθηκε σε αυτήν αφού πρώτα βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Μάρκοβιτς εισπράττοντας θετική διάθεση.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρωί την προπόνηση του ΚΑΟΔ την έκανε ο Μάρκοβιτς ενώ αυτή του Άρη οι Παρασκευάς Μουρατίδης και Σάββας Καμπερίδης.

Ο operation manager της ΚΑΕ και επιλογή του Αγγέλου όπως και το μέλος του τεχνικού τιμ και μέχρι προχθές βοηθός του Χαλκιδιώτη τεχνικού που αν δεν υπάρξει τελικά διάδοχος του Αγγέλου μέχρι το Σάββατο θα καθίσουνε στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ίκαρο Χαλκίδας στη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ