ΑΡΗΣ

Στο περίμενε για Ξανθόπουλο

Στο περίμενε για Ξανθόπουλο
INTIME SPORTS

Μέσα στο τρέχον διήμερο ο Βασίλης Ξανθόπουλος πρόκειται να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο και στον Άρη τηρούν στάση αναμονής.

Την απόφαση του Βασίλη Ξανθόπουλου για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένουνε στον Άρη καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου επιθυμεί την απόκτησή του.

Ο διεθνής πλέι μέικερ πρόκειται μέσα στο τρέχον διήμερο να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει ακόμη και το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ξανθόπουλος θα ενημερωθεί για τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα και εξωτερικό και πρόκειται να αποφασίσει για το ποια είναι συμφέρουσα για την καριέρα του.

Εκτός του Ξανθόπουλου στα υπόψη του Αγγέλου για την θέση του πλέι μέικερ είναι πάντα ο Αμερικανός Μάρκους Χάτεν αλλά και ο γνώριμός του Δημήτρης Βεργίνης όσο παραμένει ελεύθερος.

Για την θέση του πάουερ φόργουορντ μετά την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ δεν τίθεται πλέον θέμα απόκτησης του Στεφάν Νάτσφεϊ ενώ για αυτή της ενίσχυσης της ρακέτας είναι όλα ανοιχτά.

Βαρόμετρο θα αποτελέσει η παραμονή του Ζήση Σαρικόπουλου που δείχνει πάντως να το έχει πάρει απόφαση να λύσει το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Άρης και για αυτό στα υπόψη παραμένει πάντα ο Στιβ Πάνος που είχε αγωνιστεί την περσινή χρονιά στην Καβάλα.

Όπως και ο Βασίλης Καββαδάς στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Γάλλου σέντερ Γκι Μαρκ Μισέλ.

Κατά τα άλλα ο Άρης θα λάβει μέρος στο τουρνουά Domreiter Cup 2013, που θα διεξαχθεί το διάστημα 20-22 Σεπτεμβρίου.

Το τουρνουά διοργανώνει η Πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ, με τη συμμετοχή της τουρκικής Μπάνβιτ και της λιθουανικής Λιετούβος Ρίτας. Το Domreiter Cup είναι ένα διεθνώς γνωστό τουρνουά για επαγγελματικές ομάδες, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει κάποιους από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους στο Μπάμπεργκ.

Το Domreiter Cup θα διεξαχθεί στη Στέχερτ Αρένα, το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο της Βαυαρίας και τέσσερις ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε διάστημα τριών ημερών, γεγονός που καθιστά τo τουρνουά ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τεστ πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ