ΑΡΗΣ

Στήριξη Αρβανίτη σε Αγγέλου

Στήριξη Αρβανίτη σε Αγγέλου
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στηρίζει τον Βαγγέλη Αγγέλου παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Την στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Αγγέλου δεν κρύβει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στις τάξεις του Άρη δεν υπάρχουνε ιδιαίτερα έντονα τα στοιχεία της απογοήτευσης και του προβληματισμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους.

Κάτι που ισχύει και στις τάξεις της διοίκησης όπως και της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των παικτών που καλούνται να βρούνε το συντομότερο δυνατό την λύση για μία καλύτερη συνέχεια.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΚΑΕ δεν αποκλείεται αύριο, αφού σήμερα υπάρχει ρεπό, να συζητήσει με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας για την εικόνα που παρουσιάζουνε.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα τακτοποιήσει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας για να μπορέσει να γίνει η απόκτηση ενός Αμερικανού γκαρντ.

Και συγκεκριμένα του Τζερόμ Κόλεμαν, εκτός και αν απαντήσει ο Μπίλι Κις, με τον οποίο υπάρχει η συμφωνία αφού η ανάγκη απόκτησης ενός πλέι μέικερ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ