ΑΡΗΣ

Στην ώρα του ο Τσαλδάρης

Στην ώρα του ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Παρόντος του Δημήτρη Τσαλδάρη συνεχίστηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη στο Αλεξάνδρειο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ενσωματώθηκε – όπως αναμενόταν - το απόγευμα στο πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας του Άρη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Για το ραντεβού με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου το σύνολο του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα ψάξει την νίκη και το 6 στα 6 στο τέλος της κανονικής περιόδου και συνάμα θα περιμένει την ήττα της Καβάλας από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που θα επιτρέψει στον Άρη να τερματίσει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου και όχι στην 7η με αποτέλεσμα να αποφύγει στον Α΄ γύρο των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό.

Μία εξέλιξη που θα επιτρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης «σπάζοντας» την έδρα του Κολοσσού Ρόδου που έχει «κλειδώσει» την 3η θέση να διεκδικήσει μέχρι και την 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Η απουσία του Τσαλδάρη από την χθεσινή προπόνηση του Άρη ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αφού είχε εξασφαλίσει την σχετική άδεια για να διευθετήσει μία προσωπική του υποχρέωση στην Αθήνα.

Με την σημερινή ενσωμάτωση του 31χρονου έμπειρου διεθνή γκαρντ ο Αλεξανδρής περιμένει πλέον αύριο και τον Ρόναλντ Ντέιβις να επιστρέψει από το Σικάγο όπου πέρασε λίγες μέρες με την οικογένειά του.

Κατά τα άλλα στην διάθεση του Αλεξανδρή δεν ήταν σήμερα οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Αλέξανδρος Βασιλειάδης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Όσο δε για το διοικητικό μέτωπο η προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό διοίκησης φαίνεται να βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ