ΑΡΗΣ

Στην αγορά για τον αντί-Τζέιμς

Στην αγορά για τον αντί-Τζέιμς
INTIME SPORTS

Η αποχώρηση του Ντόμινικ Τζέιμς δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα, ωστόσο στον Άρη βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντομινίκ Τζέιμς βρίσκονται από χθες (23/01) το βράδυ στον Άρη.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ με την συνολική του συμπεριφορά από χθες το πρωί τον έθεσε εκτός Άρη που είναι επόμενο να θέλει να καλύψει άμεσα το κενό του.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντομινίκ Τζέιμς για την Παρτίζαν...

Ο Τζέιμς όπως είναι γνωστό χθες το πρωί δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Άρη για το Ντόνετσκ της Ουκρανίας και το σημερινό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά το απόγευμα άφησε την Θεσσαλονίκη και μέσω Αθηνών ταξίδεψε για το Βελιγράδι ώστε να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την Παρτιζάν κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις.

Η συνολική στάση του Τζέιμς ήταν επόμενο να εκνευρίσει άπαντες στις τάξεις του Άρη. Κι αν χθες το μεσημέρι με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης είχε γνωστοποιήσει την κλήση του σε απολογία πλέον απομένει να φανεί πως θα κινηθεί.

Αν δηλαδή θα συναινέσει στην παραχώρησή του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου βάζοντας ένα ποσό στα ταμεία της με την μορφή του buy out ή αν θα προχωρήσει σε καταγγελία του συμβολαίου του στην FIBA αποτρέποντάς του να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι από χθες το βράδυ ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφές με εκπροσώπους παικτών αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για τον αντί-Τζέιμς.

Παράλληλα με την επιστροφή της αποστολής του Άρη από την Ουκρανία θεωρείται σχεδόν δεδομένη η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή σε μορφή απολογίας για τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού το μεσημέρι της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο.

Δηλώσεις που είχανε να κάνουνε και με το πώς έχει η οικονομική κατάσταση των παικτών της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης.

Ήδη πάντως και κάθε στιγμή που περνάει φέρεται ολοένα και περισσότερο ως δεδομένη η ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενο διαζύγιο με τον Φώτη Τακιανό να φαντάζει ως ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Αλεξανδρή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ