ΑΡΗΣ

Στη Μόσχα ο Άρης, δεν προπονείται

Στη Μόσχα ο Άρης, δεν προπονείται
INTIME SPORTS

H αποστολή του Άρη έφτασε στη Μόσχα το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς αντιμετωπίζει την Κίμκι για την 5η αγωνιστική του Eurocup (21/2, 17:00) αλλά οι παίκτες του δεν θα προπονηθούν το απόγευμα.

Μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι, ο Άρης έφτασε στην Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κίμκι για την 5η αγωνιστική του LAST-16 του Eurocup την Τρίτη το απόγευμα (21/2, 17:00).

Η αποστολή του Άρη συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 5:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και μέσω Αθήνας, έφτασε στην Μόσχα.

Από το αεροδρόμιο ωστόσο της ρωσικής πρωτεύουσας το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή έκανε δύο ώρες να φτάσει λόγω της κίνησης που συνάντησε στους δρόμους επιτείνοντας με τον τρόπο αυτό την ταλαιπωρία των "κιτρινόμαυρων".

Πάντως, οι παίκτες του Άρη με το που έφθασαν στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να κάνουν πράξη αυτό που είχαν αποφασίσει από το πρωί της Κυριακής στα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου.

Όπως δεν προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ την Κυριακή το πρωί αλλά μόνοι να μην προπονηθούν και στην Μόσχα εξαιτίας των οφειλών που υπάρχουν προς το μέρος τους.

Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στο ματς με αντίπαλο την Κίμκι χωρίς να έχουν προπόνηση στα "πόδια" τους επί ρωσικού εδάφους για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του LAST-16 του Eurocup με αντίπαλο την πανίσχυρη ρωσική ομάδα.

Εκτός και αν προπονηθούν την Τρίτη το πρωί κάτι που επίσης φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο την στιγμή αυτή να συμβεί ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι να τοποθετηθούν μέσω ανακοίνωσης που θα εκδώσουν που θα εκφράζει την απόφασή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Άρη είχανε κάνει την πρώτη τους απεργία για το ίδιο θέμα στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Άρη στα τέλη του 2010. Και συγκεκριμένα στην πρώτη προπόνηση που είχε ακολουθήσει του τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Μία απόφαση που έχει να κάνει εξαιτίας της οικονομικής καθυστέρησης της διοίκησης της ΚΑΕ κυρίως στο πρόσωπο των Ελλήνων παικτών σε αντίθεση με τους κοινοτικούς και τους Αμερικανούς παίκτες της ομάδας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης έχουνε ακόμη λαμβάνειν από την περσινή αγωνιστική περίοδο με σημαντικό ωστόσο σίγουρα πρόβλημα για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, όσο και για τις υπόλοιπες της Α1, έχει να κάνει με το ότι καθυστερεί η καταβολή της ροής των δόσεων από την ΕΡΤ.

Πλέον και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπείας των παικτών του Άρη το πρωί της Πέμπτης (23/02) με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, προς εύρεση λύσης. Την επομένη δηλαδή της επιστροφής της αποστολής από την Μόσχα.

Όσο για την αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στην Μόσχα απαρτίζεται από 10 παίκτες, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί στην Θεσσαλονίκη εκτός του τραυματία Δημήτρη Τσαλδάρη παρέμειναν και οι νεαροί Δήμας και Βεζένκοφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ