ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίτζε για εξετάσεις

Στη Θεσσαλονίκη ο Σανικίτζε για εξετάσεις

Ο Βίκτορ Σανικίτζε μετά από λίγες ώρες διαμονής του στην Βενετία με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις στη γάμπα του.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο Βίκτορ Σανικίτζε μετά από λίγες ώρες παραμονής του στη Βενετία με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη για να υποβληθεί σε εξετάσεις στη γάμπα του. Το αποτέλεσμά τους θα δείξει το τι ακριβώς έχει.

Συγκεκριμένα θα διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι τραυματισμός, διότι ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του. Για αυτό και προληπτικά δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Βενέτσια.

Ο Σανικίτζε θα εξεταστεί από τον Νίκο Κουκουλιά σήμερα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει. Από το περιβάλλον του ωστόσο προκύπτει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αν λοιπόν και το αποτέλεσμα των εξετάσεων που θα υποβληθεί δεν δείξει κάτι το ανησυχητικό τότε θα μπορέσει λογικά να είναι παρών στο φιλικό του Σαββάτου (24/9) με τη τουρκική Μπεσίκτας. Αυτό επιθυμεί και ο Δημήτρης Πρίφτης για να μπορέσει να τον προσαρμόσει στη λογική του.

Μάλιστα στο σημερινό φιλικό με τη Βενέτσια ο Δημήτρης Πρίφτης εκτός του Σανικίτζε δεν θα έχει στη διάθεσή και τον επίσης τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο διεθνής φόργουορντ παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ