ΑΡΗΣ

Στα βάρη ο Βεργίνης

Στα βάρη ο Βεργίνης

Ερωτηματικό αποτελεί την στιγμή αυτή αν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει στην διάθεσή του μεθαύριο (17/01) στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης των ομίλων του Eurocup για τον Άρη τον Δημήτρη Βεργίνη κόντρα στην Χίμκι.

Αύριο (16/01) θα ξεκαθαρίσει αν οι ενοχλήσεις που κληρονόμησε ο Δημήτρης Βεργίνης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα του στερήσουνε την παρουσία του στην πρεμιέρα του Άρη στην Β΄ φάση των ομίλων του Eurocup κόντρα στην Χίμκι.

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη αισθανότανε και σήμερα ενοχλήσεις με αποτέλεσμα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο να βρεθεί μόνο στην αίθουσα με τα βάρη και καθόλου στο παρκέ.

Κι αν η συμμετοχή του Βεργίνη στο παιχνίδι της Τρίτης με την Κίμκι θα ξεκαθαρίσει αύριο το σίγουρο είναι ότι στην αποστολή της ρωσικής ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο για την Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και ο Μίκαελ Ζελαμπάλ.

Ο Γάλλος διεθνής φόργουορντ που έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Μόσχας και υπό τις οδηγίες του Ρίμας Κουρτινάιτις και θα φοράει το Νο20 στην φανέλα του στην μνήμη του πατέρα του που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από καρδιακή προσβολή αφήνοντας το Νο15 που ήταν και το σύνηθές του.

Η αποστολή της Κίμκι πρόκειται να φθάσει στην Θεσσαλονίκη αύριο στις 18:00 με πτήση τσάρτερ από την Μόσχα και όπως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Άρη δεν θα προπονηθεί στο Αλεξάνδρειο το βράδυ παρά μόνο το μεσημέρι της Τρίτης ανήμερα του μεταξύ τους αγώνα (12:00-13:00).

Κι όσο για τον Ντόμινικ Τζέιμς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο σχετικά με το μεθαυριανό ραντεβού με την Κίμκι υποστήριξε: «Μας μένει η πικρία γιατί χάσαμε από λάθη δικά μας και κάποιες λεπτομέρειες που έδωσαν την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει το ματς.

Είναι τρελό έτσι όπως χάσαμε. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι», και κατέληξε: «Πρέπει να δουλέψουμε σωστά και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Την Τρίτη έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Κίμκι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας υποστηρίξει και να μας δώσει ενέργεια».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ