ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Αντάξια της ομάδας μας..."

Σούμποτιτς: "Αντάξια της ομάδας μας..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα της Α1 την Παρασκευή (18/03).

" Είναι ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη", ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των "κιτρινόμαυρων".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η εικόνα που θα παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο να είναι αντάξια της ομάδας μας".

Έπειτα ανέφερε: " Από εκεί και πέρα είχαμε τη δυνατότητα, λόγω μη αγωνιστικών υποχρεώσεων τις προηγούμενες μέρες, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς της Παρασκευής και ελπίζω όλα αυτά τα στοιχεία να φανούν μέσα στο γήπεδο".

Χαραλαμπίδης: "Δύσκολο παιχνίδι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: " Την Παρασκευή αντιμετωπίζουμε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Είχαμε τη δυνατότητα τις προηγούμενες ημέρες να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για το συγκεκριμένο ματς όπως επίσης είχαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας σύμφωνα με τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή.

Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας σε σχέση με αυτόν του Κυπέλλου αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ