ΑΡΗΣ

Σίριαλ με Πελεκάνο

Σίριαλ με Πελεκάνο
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Πελεκάνος μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Άρη όχι όμως και η διοίκηση της ΚΑΕ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει το πώς ακριβώς έχει η σχέση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Μιχάλη Πελεκάνο που εξελίσσεται σε σίριαλ.

Και πιο συγκεκριμένα το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τις εκκρεμότητες εντός και εκτός της συμφωνίας της με τον 31χρονο διεθνή φόργουορντ.

Στην επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον εκπρόσωπο του Πελεκάνου, Σπύρο Καλλέργη, δόθηκε η υπόσχεση για τακτοποίηση του ενοικίου και του ρεύματος στο διαμέρισμά του.

Τελικά όμως στην πορεία τακτοποιήθηκε μόνο το ποσό του ενοικίου του στο τετ α τετ που είχε με τον αντιπρόεδρό της ΚΑΕ Άρης, Θόδωρο Κουρόγλου, στο Αλεξάνδρειο λίγο πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Αυτό που απομένει πλέον να φανεί όπως υποστηρίζει η πλευρά του Πελεκάνου είναι τι θα γίνει τόσο με το ρεύμα όσο και με τις επιταγές αλλά και αυτήν ύψους 10.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί νυν μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ που ακόμη όμως δεν έχει πάρει στα χέρια του.

Εκτός του 31χρονου διεθνή φόργουορντ που σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει εισπράξει ουσιαστικά μόλις μία δόση του συμβολαίου του – 9.000 ευρώ από τα 80.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει – η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να τακτοποιήσει και την εκκρεμότητα που έχει παρουσιαστεί και με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση του Άρη περιλάμβανε κανονικά παρουσία των παικτών στο παρκέ μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου από την Αθήνα σε αντίθεση με χθες.

Κι όσο για τους δύο απόντες ήταν ο Πελεκάνος που ακολούθησε για μία ακόμη ημέρα θεραπευτική αγωγή, για να ξεπεράσει πλήρως τα δύο διαστρέμματα που είχε υποστεί σε καθένα από τους αστραγάλους του, αλλά και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που επιστρέφει αύριο από το Σεράγεβο μετά από σχετική άδεια που του δόθηκε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ