ΑΡΗΣ

Σε συζητήσεις με Χάτεν

Σε συζητήσεις με Χάτεν
INTIME SPORTS

Ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάρκους Χάτεν που όμως βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκους Χάτεν βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Βαγγέλη Αγγέλου για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ.

Ο Χάτεν αποτελεί τον μόνο Αμερικανό που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης, μετά την διατήρηση του Τζέρεμι Χαντ, καθώς τοletter of clearance του βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία από το καλοκαίρι του 2011.

Κι αυτό καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους ήταν παίκτης του Κολοσσού Ρόδου ενώ η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών της ΚΑΕ Άρης από την FIBA έχει ισχύ από τις 25 Ιανουαρίου του 2012.

Ο Χάτεν εξάλλου βρίσκεται στα υπόψη του Αγγέλου για να καλύψει το κενό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς σε οργάνωση και σκοράρισμα δεδομένων πλέον και των απουσιών από την μη παραμονή των Δημήτρη Βεργίνη και Σωτήρη Καραποστόλου μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε η ΚΑΕ Άρης έχει καταθέσει και μία πρώτη πρόταση στον Χάτεν όπου όμως παρουσιάστηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό και απομένει να φανεί αν αυτή θα καταστεί δυνατόν να καμφθεί.

Η περίπτωση του 33χρονου Αμερικανού πλέι μέικερ βρίσκεται ωστόσο τις τελευταίες μέρες στα υπόψη και του Σούλη Μαρκόπουλου για τον ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου μαζί και με τις δύο περιπτώσεις ρούκι με την μία να είναι αυτή του 21χρονου Μάικ Καμπόγκο.

Εκτός του Χάτεν ο Χαλκιδιώτης τεχνικός του Άρη εξετάζει και δύο περιπτώσεις παικτών ρακέτας μετά το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί με την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ αλλά και της διαφαινόμενης λύση του συμβολαίου του Ζήση Σαρικόπουλου.

Πρόκειται για τον 25χρονο Στιβ Πάνος με ύψος 2.05μ., που είχε αποτελέσει συμπαίκτης πρόπερσι του Χάτεν στον Κολοσσό Ρόδου ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Καβάλα, και για τον Στεφάν Νάτσφεϊ του οποίου το letter of clearance του επίσης βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία πριν από την 25η Ιανουαρίου 2012.

Ακόμη ο Άρης θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Ρεθύμνου το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου όπου το παρών θα δώσουν ακόμη εκτός των διοργανωτών οι Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ