ΑΡΗΣ

Σάκοτα: "Απλώς, έγινε το 1-0"

Σάκοτα: "Απλώς, έγινε το 1-0"

Η Άρης απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα υπενθύμισε ότι απλώς έγινε το 1-0 στη σειρά.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στις απουσίες (Χέρστον) και τους ανέτοιμους παίκτες (Ίνγκλις, Μενσά-Μπονσού) της ΑΕΚ, στην ήττα από τον Άρη στο "Nick Galis Hall".

Ο κόουτς της ΑΕΚ ανέφερε μετά την ήττα από τον Άρη στο Game 1 της προημιτελικής σειράς: "Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Έχουμε απουσίες και παίκτες ανέτοιμους. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Απλά έγινε το 1-0 και συνεχίζουμε".

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν νίκη καρδιάς. Βοήθησαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ. Έγινε ένα σπουδαίο και δυνατό παιχνίδι. Εμείς όταν προσεγγίζουμε τα πάντα με αμυντικό τρόπο, έχουμε δυνατότητες να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αν ξεφύγει η άμυνά μας και δεχόμαστε εύκολα καλάθια, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία σε γενικές γραμμές, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο κι αυτό μας βοήθησε. Να επισημάνω την τεράστια βοήθεια του κόσμου, κάποια στιγμή ένιωσα ότι γίναμε ένα και μας έδωσε ενέργεια και ένταση στην άμυνα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντ4ρωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί έχουμε δουλειά μπροστά μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ