ΑΡΗΣ

Πρόταση Μερσίν για Ταπούτο

Πρόταση Μερσίν για Ταπούτο

Ο Χρήστος Ταπούτος έχει στα χέρια του πρόταση από την τουρκική Μερσίν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι φετινές εμφανίσεις του Χρήστου Ταπούτου με την φανέλα του Άρη τόσο στο Eurocup όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουνε το ενδιαφέρον της τουρκικής Μερσίν.

Ένα ενδιαφέρον που δεν έμεινε απλώς στα λόγια αλλά έχει μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του διεθνής φόργουορντ και αρχηγού του Άρη, ο οποίος μίλησε και για την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αυτό που απομένει να φανεί κι όσο η πρόταση της Μερσίν είναι σε ισχύ αν ο Ταπούτος θα την αποδεχθεί ή όχι κι ενώ ήδη μία ακόμη τουρκική ομάδα του έχει χτυπήσει την πόρτα χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης.

Υπενθυμίζεται πως στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε αγωνιστεί με την φανέλα της τουρκικής Μερσίν ο Νέστορας Κόμματος εξαργυρώνοντας την πολύ καλή του παρουσία στο Μαρούσι.

Το δις τουρκικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αρχηγού του Άρη δεν είναι το μόνο των τελευταίων ημερών αφού υπήρξε και άλλο ένα σύντομο φλερτ από ομάδα που συμμετέχει στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα που όμως δεν προχώρησε αφού ήρθε σε συμφωνία με άλλον παίκτη.

Κι αν ο Ταπούτος είναι εδώ και δύο μήνες πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον και σε περίπτωση νέας πρότασης θα παίξει και το τι μέλλει γενέσθαι με την οικονομική καθυστέρηση στο πρόσωπό του.

Εκτός του αρχηγού του Άρη και ο Αμερικανός γκαρντ Ντόμινικ Τζέιμς έχει απασχολήσει ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα την ρωσική Ενισέι και την ουκρανική Μπουντιβέλνικ στις οποίες όμως απάντησε αρνητικά.

Ένα διπλό ενδιαφέρον που ακολούθησε αυτό των προ ημερών από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και την σλοβένικη Κρκα που ήταν διατεθειμένη να δώσει χρήματα ακόμη και στον Άρη για να τον αποκτήσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ