ΑΡΗΣ

Πρόταση για 4ετές συμβόλαιο σε Μποχωρίδη

Πρόταση για 4ετές συμβόλαιο σε Μποχωρίδη
MOTIONTEAM

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στον Λευτέρη Μποχωρίδη και επιθυμεί να έχει άμεσα την απάντηση του διεθνή γκαρντ.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στον Λευτέρη Μποχωρίδη και περιμένει άμεσα να έχει την απάντηση του διεθνή γκαρντ.

Μία εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά και τις επαφές που είχανε προηγηθεί με τον εκπρόσωπο του Μποχωρίδη, Νίκο Λώτσο, πάνω από έναν μήνα.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι και πότε η απάντηση του διεθνή γκαρντ που βρίσκεται εκτός Ελλάδας συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 9-19 Αυγούστου στην Λιθουανία.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η σχετική συνάντηση αναμένεται να γίνει με την επιστροφή του Μποχωρίδη στην Ελλάδα και πριν αναχωρήσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με σκοπό να κλείσει το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μποχωρίδης τον περασμένο Απρίλιο είχε κλείσει τα 18 του χρόνια και η ΚΑΕ Άρης είχε καταθέσει μονομερώς το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ χωρίς όμως την υπογραφή του.

Αύριο εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πρόκειται την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας να καταθέσει τον φάκελό της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Στο περιεχόμενο ωστόσο του φακέλου δεν θα συμπεριλαμβάνεται το ποσό των 100.000 ευρώ για την εγγυητική επιστολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ