ΑΡΗΣ

Πρόστιμο και τριετή επιτήρηση από την Ευρωλίγκα

Πρόστιμο και τριετή επιτήρηση από την Ευρωλίγκα

Με πρόστιμο 12.500 ευρώ και τρία χρόνια επιτήρηση τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ Άρης για την συμπεριφορά φιλάθλων της στο ματς με την Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο.

Η Ευρωλίγκα απέδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο αυστηρή είναι στις αποφάσεις της τιμωρώντας την ΚΑΕ Άρης με πρόστιμο 12.500 ευρώ και τρία χρόνια επιτήρηση εξαιτίας της αναφοράς από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης με την Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο.

Και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός όπως ανέφεραν ότι ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τους έφτυσαν.

Στην απόφαση της η Ευρωλίγκα κάνει λόγο μάλιστα ότι κατά την διάρκεια της τριετίας που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται σε επιτήρηση, ενδέχεται το συγκεκριμένο πρόστιμο να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ, σε περίπτωση υποτροπής.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα εξοντωτικό πρόστιμο και όπως γίνεται αντιληπτό, θα χρειαστεί οι φίλαθλοι της ομάδας να επιδείξουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εν τω μεταξύ η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ντομινίκ Τζέιμς, με την Παρτιζάν Βελιγραδίου να επισημοποίησε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης "Οι θέσεις της Διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δικαιώθηκαν πλήρως, έπειτα από την αποζημίωση που αναγκάστηκε να καταβάλλει ο εν λόγω καλαθοσφαιριστής στην ομάδα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ