ΑΡΗΣ

Πληρωμή εφορίας μέσω Χατζηβρέττα

Πληρωμή εφορίας μέσω Χατζηβρέττα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Χατζηβρέττας συμφώνησε να ξεμπλοκάρει την δόση του ΟΠΑΠ που είχε λαμβάνειν η ΚΑΕ Άρης ώστε να τακτοποιήσει την πρώτη δόση της προς την εφορία.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν έχει σκοπό να βλάψει την ΚΑΕ Άρης συμβάλλοντας στην τακτοποίηση της πρώτης δόσης της προς την εφορία.

Το πώς; Ο πρώην αρχηγός του Άρη συναίνεσε στο να ξεμπλοκάρει την δόση του ΟΠΑΠ ώστε από τα 63.000 ευρώ να καταλήξουνε στην εφορία τα 36.000 ευρώ αυτής και 10.000 ευρώ ως κάλυψη του συνολικού ποσού που έχει λαμβάνειν.

Μία εξέλιξη η οποία προέκυψε μετά τις κρούσεις που δέχθηκε ο νομικός του εκπρόσωπος το τελευταίο διήμερο για την ανάγκη τακτοποίησης της δόσης προς την εφορία.

Η πλευρά του Χατζηβρέττα με πρώτο από όλους τον ίδιο έδειξε για ακόμη μία φορά καλή διάθεση ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί μέχρι την επόμενη στις αρχές Ιουνίου να έχει βρεθεί λύση αφού σε διαφορετική πρόκειται να την εισπράξει.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι αν με δεδομένο ότι μέχρι αύριο το βράδυ της θα έχει ολοκληρωθεί εκτίμηση στα βιβλία της ΚΑΕ Άρης για την τελευταία τετραετία θα γίνει ή όχι η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Αυτή που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής και από το μεσημέρι έχει αναπτυχθεί φημολογία περί εκ νέου αναβολής της που σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει από την παρουσία ή όχι του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάση Τζεβελέκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ