ΑΡΗΣ

Πλήρης ο φάκελος του Άρη

Πλήρης ο φάκελος του Άρη

Πλήρης είναι ο φάκελος του Άρη για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο φάκελος του Άρη για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ είναι πλήρης. Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν σήμερα (27/8) την εγγυητική επιστολή, την οποία και θα αποστείλουν εντός της ημέρας στην ΕΕΑ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης ευχαριστεί τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χριστόδουλο Αντωνιάδη, για τη σημαντική βοήθειά του στο θέμα της εξασφάλισης της εγγυητικής επιστολής και την ίδια την Τράπεζα για την ταχύτητα με την οποία λειτούργησε, ώστε η ΚΑΕ Άρης να εξασφαλίσει έγκαιρα την εγγυητική επιστολή. Από εκεί και πέρα, ο Άρη συνέχισε την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με προπόνηση.

Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Στέλιος Πουλιανίτης που έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ