ΑΡΗΣ

Πιέζει τον Τσαλμπούρη

Πιέζει τον Τσαλμπούρη

Στον Άρη προσπαθούνε να πείσουνε τον Γιώργο Τσαλμπούρη να αφήσει το Αϊόβα Στέιτ και το NCAA για να επαναπατριστεί υπογράφοντας συμβόλαιο με τον διεθνή φόργουορντ/σέντερ να μην πάρει ακόμη την απόφασή του.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει ή όχι το Αϊόβα Στέιτ και το NCAA και στον Άρη προσπαθούν να τον πείσουνε να επαναπατριστεί υπογράφοντας συμβόλαιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και εβδομάδες έχουνε ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον γεννημένο το 1996 και ύψος 2,16μ. διεθνή φόργουορντ/σέντερ και απομένει να φανεί πως θα καταλήξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Τσαλμπούρη πέρσι τέτοιο καιρό είχε κάνει τρία ταξίδια ο Φρεντ Χόιμπεργκ, για να τον πείσει να πάει στο Αϊόβα Στέιτ. Μόνο που σήμερα έναν χρόνο μετά ο Χόιμπεργκ άφησε το NCAA και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στους Σικάγο Μπουλς αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των "ταύρων".

Μάλιστα προ ημερών ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε συναντηθεί με τον Τσαλμπούρη στην Κατερίνη ενώ είχε συμμετάσχει και με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Κρήτη.

Ακόμη ο Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων ανήκει στον Μαντουλίδη, είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 2,06μ. και αυτές τις ημέρες αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου.

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει να δει τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Ντομινίκ Γουότερς και Τζερέλ Μακ Νιλ. Των δύο βασικών του επιλογών για την ενίσχυση της περιφέρειας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως και με την απάντηση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ