ΑΡΗΣ

Περίπατος για τον Άρη κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με μπροστάρη τον Αθηναίου και εξαιρετικούς τους Φλιώνη, Βον και Βασιλόπουλο, ο Άρης επιβλήθηκε εύκολα με 72-54 της ΜΖΤ Σκοπίων σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Άρης συνεχίζει απτόητος την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και λίγο πριν αναχωρήσει για την Προύσα, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά, επιβλήθηκε εύκολα με 72-54 της ΜΖΤ Σκοπίων.

Ο Άρης ξέφυγε με 16-8 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά η ΜΖΤ μείωσε άμεσα σε 18-16 στην δεύτερη περίοδο. Στην δεύτερη περίοδο ωστόσο Άρης άρχισε να πατάει γκάζι, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 44-34. Και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου θα καθάριζε το ματς, αφού χάρη σε ένα σερί 11-0 ξέφυγε με 55-34.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είχε πλέον τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, κυριαρχώντας απόλυτα στο παρκέ, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη.

Ο Γιάννης Αθηναίου με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "κίτρινων", με τους Βον και Βασιλόπουλο να προσθέτουν από 8 πόντους και τον Φλιώνη 7 πόντους.

Τα δεκάλεπτα:18-16, 44-34, 60-43, 72-54

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης):Βον 8(1), Φλιώνης 7(1), Τσαϊρέλης 3, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης 5, Μούρτος 5, Αθηναίου 18(3), Μοράντ 8, Βασιλόπουλος 8(2), Σαρικόπουλος 5, Γουίβερ 3

ΜΖΤ Σκοπίων (Αλεξάνταρ Τοντόροφ):Γκαρσία 3, Στάγιτς 3, Μπέιλι 11, Στογιανόφσκι 5, Μίτεφ, Πένοφ 1, Μασλίνκο 2, Μάμουζιτς, Τραϊκόφσκι 16, Γιάνσεν 3, Λάλιτς 10

Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης, δήλωσε τα εξής: “Ήταν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Έγινε χωρίς κόσμο και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είχαμε κάποια διαστήματα, στα οποία είχαμε καλές αντιδράσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που φαινόταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Ελέγξαμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε συνεχείς αλλαγές για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες. Θα είναι μια κουραστική βδομάδα γιατί θα ακολουθήσουν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις στη Τουρκία. Πιστεύω ότι είναι αγώνεςπου μπορεί να μας βελτιώσουν γιατί θα παίξουμε κάτω από κούραση και μακριά από τη Θεσσαλονίκη”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ