ΑΡΗΣ

Παραμένουν άλυτα τα προβλήματα του Άρη

Παραμένουν άλυτα τα προβλήματα του Άρη

Οι υποθέσεις των Άαρον Μάιλς και Μπράιαντ Ντάνστον δεν επιλύθηκαν και το ΒΑΤ δεν ήρε το απαγορευτικό για τις μεταγραφές του Άρη.

Εκεί που όλα φαίνονταν να 'χουν πάρει το δρόμο τους, με τον Άρη να 'χει βάσιμες ελπίδες πως το ΒΑΤ θα άρει το απαγορευτικό μεταγραφών, προέκυψαν επιπλοκές.

Κατ' αρχάς, σε ό,τι αφορά τον Άαρον Μάιλς, μολονότι οι "κίτρινοι" προέβησαν σε συμβιβαστική λύση με τον ίδιο, είχε ενστάσεις ο Αμερικανός εκπρόσωπος του και η συμφωνία ακυρώθηκε. Άρα, ξεκινά από το μηδέν.

Το δεύτερο θέμα, είχε να κάνει με τον Μπράιαντ Ντάνστον, με τον οποίον επίσης είχε βρεθεί η χρυσή τομή, πριν ο εκπρόσωπος του θυμίσει πως υπάρχουν οφειλές προς άλλους πελάτες του (τους Κώστα Σλούκα και Τάσο Δήμα), από την προηγούμενη διοίκηση και ζήτησε τη ρύθμιση και αυτών. Κάτι που δεν έγινε και ο Ντάνστον δεν υπέγραψε ποτέ τη συμφωνία. Κατά συνέπεια, και αυτό το θέμα μένει εκκρεμές, κάτι που δεν ισχύει για την υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη (έχει ενημερωθεί η FIBA), ενώ προς το τέλος της οδηγείται και η ιστορία με τον Άντριου Μπετς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ