ΑΡΗΣ

Όχι Ταπούτου σε πρόταση από Λίβανο

Όχι Ταπούτου σε πρόταση από Λίβανο
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Ταπούτος αρνήθηκε πρόταση από ομάδα του Λιβάνου κι ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα το νέο του ραντεβού με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Την στιγμή που παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει το νέο ραντεβού του Χρήστου Ταπούτου με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ο διεθνής φόργουορντ δέχθηκε πρόταση από ομάδα του Λιβάνου.

Η απάντησή του όμως ήταν αρνητική δείγμα ότι δεν θέλει να βιαστεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας κι ενώ βρίσκεται στα πλάνα μίας ομάδας από την Ισπανία και μίας από την Γερμανία.

Όσο για την δεύτερη κουβέντα του Ταπούτου με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, παραμένει σε εκκρεμότητα με την πραγματοποίησή της να εξαρτάται από την κρούση προς τον διεθνή φόργουορντ.

Μία συνάντηση που σκοπό έχει την συνέχεια της συζήτησης για τις 101.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Ταπούτος από την τελευταία διετία όπου αγωνίστηκε στον Άρη.

Στην πρώτη συνάντηση η πρόταση του Αρβανίτη αφορούσε «κούρεμα» 50% και αποπληρωμή σε βάθος τριετίας με την αντιπρόταση του έμπειρου φόργουορντ να αφορούσε «κούρεμα» μεν αλλά 30% και αποπληρωμή του εναπομείναντος ποσού σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπως και αν κάτι ανάλογο συμβεί και με τον Νίκο Χατζηβρέττα για την δική του εκκρεμότητα και επίτευξη διακανονισμού σε αυτήν.

Ο 35χρονος έμπειρος φόργουορντ φέρεται να έχει δώσει εντολή για να «μπλοκαριστεί» η προσεχής δόση του ΟΠΑΠ ύψους 63.000 ευρώ αν και όπως τονίζεται από το περιβάλλον δεν είναι αυτός που έχει προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης με τον δικηγόρο του Χατζηβρέττα, Αλέξη Βαγιάτα, δεν είχε προχωρήσει καν η πρόταση για «κούρεμα» λόγω του ύψους του και όχι ότι υπάρχει αρνητική διάθεση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ