ΑΡΗΣ

Όχι Άρη σε Παρτιζάν για Τζέιμς

Όχι Άρη σε Παρτιζάν για Τζέιμς

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απάντησε αρνητικά στην κρούση της ΕΟΚ μετά από αυτήν της Σέρβικης ομοσπονδίας για το "letter of clearance" του Ντομινίκ Τζέιμς για λογαριασμό της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Όπως ήταν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απάντησε αρνητικά στην κρούση της Παρτιζάν Βελιγραδίου για το "letter of clearance" του Ντομινίκ Τζέιμς μέσω της ΕΟΚ που είχε ενημερωθεί σχετικά από την Σερβική ομοσπονδία.

Μία απάντηση αναμενόμενη από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που πριν ακόμη από την άρνηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ το πρωί της Δευτέρας να ακολουθήσει την αποστολή στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας και ακολούθως του ταξιδιού του στο Βελιγράδι δεν συζητούσε την αποδέσμευσή του.

Συγκεκριμένα το πρωί η ΕΟΚ, που μέχρι χθες το πρωί πάντως δεν είχε την παραμικρή ενόχληση, με επιστολή της στην ΚΑΕ Άρης την ενημέρωσε πως η αντίστοιχη Σερβική ομοσπονδία ζήτησε το "letter of clearance" του Τζέιμς. Κι αν η απάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης ήταν αρνητική αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι το εξής.

Το ένα έχει να κάνει με το ποια Ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση απευθείας κρούσης της διοίκησης της Παρτιζάν Βελιγραδίου για την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ. Και το άλλο για το αν αυτός θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα του Βελιγραδίου το Σάββατο κόντρα στην ΚΡΚΑ για την Αδριατική Λίγκα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ