ΑΡΗΣ

ΟΚ η μαγνητική του Ντέιβις

ΟΚ η μαγνητική του Ντέιβις

Η σημερινή μαγνητική που υποβλήθηκε ο Ρόναλντ Ντέιβις ουσιαστικά του επιτρέπει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο με τον Παναθηναϊκό (14/01, 19:00, ΕΤ-3).

Το ευχάριστο νέο της σημερινής ημέρας για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στον Ρόναλντ Ντέιβις για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/01, 19:00) στο Αλεξάνδρειο.

Κι αυτό γιατί η μαγνητική που υποβλήθηκε σήμερα Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη έδειξε ότι έχει ξεπεράσει σε έναν σημαντικό βαθμό την σύσπαση στην μέση του που είχε υποστεί στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ντέιβις να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης του Αλεξανδρείου με το Περιστέρι όπου ο Άρης κέρδισε με 71-66 για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Κι αν χθες δεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό σήμερα ο Αμερικανός φόργουορντ τέθηκε στην διάθεση του «τίγρη».

Που σημαίνει πως το ενδεχόμενο απουσίας του στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με απόφαση του Έλληνα τεχνικού αφού δεν τίθεται πλέον ο κίνδυνος υποτροπής που θα τον κρατούσε εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο Αλεξανδρής με δεδομένο ότι από την Τρίτη ξεκινάνε και πάλι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη με την πρεμιέρα της Β΄ φάσης των ομίλων του Eurocup με την ρωσική Κίμκι στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ