ΑΡΗΣ

Οι εφτά και ο Σκορδίλης

Οι εφτά και ο Σκορδίλης
INTIME SPORTS

Το θέμα των οχτώ πρώην παικτών του Άρη που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος θα πρέπει να κλείσει πριν το τέλος Νοεμβρίου με τελευταίο εμπόδιο να αποτελεί την στιγμή αυτή η συγκατάθεση του Γάιου Σκορδίλη.

Η συγκατάθεση του Γάιου Σκορδίλη αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο στο θέμα των οχτώ πρώην παικτών του Άρη που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος με την συμφωνία να πρέπει να επέλθει πριν το τέλος Νοεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό και η σημερινή μέρα φαντάζει ιδιαίτερα σημαντική μετά και από το χθεσινό τετ α τετ που είχε στην προθέρμανση του Πανιωνίου στην Nick Galis Hall με τον Κερκυραίο φόργουορντ ο Θόδωρος Κουρόγλου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να υπάρξει και νέα επικοινωνία ακόμη και σήμερα στην προσπάθεια του μέλους της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να επέλθει συμφωνία.

Ο Σκορδίλης όπως έχει διαρρεύσει έχει απορρίψει το “κούρεμα” 50% από τα οφειλόμενα και αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια όπως του είχε προταθεί και σήμερα αναμένεται να του κατατεθεί νέα πρόταση.

Αυτή θα περιλαμβάνει και προκαταβολή ώστε να πειστεί και να πει το ναι στην επίτευξη του διακανονισμού με σκοπό να κλείσει το μέτωπο της ΚΑΕ Άρης με τους οχτώ πρώην παίκτες της.

Κάτι που αν συμβεί τότε αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος και για να αρθεί το απαγορευτικό της ΚΑΕ Άρης από την FIBA γιατί οι διακανονισμοί προς τους Μάιλς και Ντάνστον φαντάζουν πιο εφικτοί να επιτευχθούν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ