ΑΡΗΣ

Ο Βεζένκοφ πάει Ξαβιέρ

Ο Βεζένκοφ πάει Ξαβιέρ

Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ υπέγραψε την υποτροφία που του έδωσε το πανεπιστήμιο Ξαβιέρ και την επόμενη χρονιά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφήσει τον Άρη.

Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη χρονιά θα αφήσει τον Άρη καθώς υπέγραψε την υποτροφία που του έδωσε το πανεπιστήμιο Ξαβιέρ.

Αυτός σημαίνει ότι ο φόργουορντ του Άρη θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NCAA όπως προέκυψε από την σελίδα του πανεπιστημίου στο twitter.

Τα νέα του πανεπιστημίου «Xavier Nation» στο twitter ανέφεραν: «Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ και επίσημα είναι η τρίτη απόκτηση για την τάξη 2013. Ο Βούλγαρος θα μας βοηθήσει να γίνουμε διεκδικητές της Big East (περιφέρειας που αγωνίζεται το Ξαβιέρ)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Άρης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί έτσι είναι διαμορφωμένο το νομικό πλαίσιο και οι κανονισμοί δεδομένου ότι με την ενηλικίωσή του ο αθλητής επιλέγει που θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Φεβρουαρίου ο προπονητής του Εχέβιερ, Κρις Μακ, είχε έρθει στην Ελλάδα για να πείσει τον Βεζένκοφ να υπογράψει την υποτροφία του πανεπιστημίου και όπως φαίνεται τα κατάφερε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ