ΑΡΗΣ

Ο Αγγέλου σκέφτεται Πελεκάνο

Ο Αγγέλου σκέφτεται Πελεκάνο

Το θέλω του Μιχάλη Πελεκάνου να μην χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου (12/01) με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας τον έχει φέρει στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η αποφασιστικότητα του Μιχάλη Πελεκάνου να προλάβει το παιχνίδι του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας έχει κάνει τον Βαγγέλη Αγγέλου να τον υπολογίζει.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη έχοντας αισθανθεί τους πόνους στα πλευρά του από το άτσαλο πέσιμό που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής να έχουνε υποχωρήσει έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα χωρίς μετά το τέλος του να είχε κάποια ενόχληση.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά. Ότι άλλο η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι καθώς στην χθεσινή προπόνηση του Άρη οι συμπαίκτες του Πελεκάνου φρόντισαν να είναι προσεχτικοί απέναντί του ενώ μεθαύριο η ένταση με τους αντιπάλους παίκτες της Καβάλας θα είναι εντελώς διαφορετική.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής που μπορεί να αφήσει τον Πελεκάνο ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης από το να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τον Πελεκάνο οι Σωτήρης Καραποστόλου και Λευτέρης Μποχωρίδης θα είναι σίγουρα απόντες με αμφότερους να ακολούθησαν και σήμερα για μία ακόμη ημέρα πρόγραμμα θεραπείας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ