ΑΡΗΣ

Ο Αγγέλου έκανε πίσω 30%

Ο Αγγέλου έκανε πίσω 30%
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να μην έχει δώσει ακόμη την απάντησή του στην ΚΑΕ Άρης ωστόσο φέρεται να έχει κάνει μείωση 30% στην δική του πρόταση.

Το ερώτημα το αν ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη παραμένει αναπάντητο ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός μείωσε τις απαιτήσεις του κατά 30%.

Παρόλα αυτά τα πάντα παραμένουνε ανοιχτά και αναμένεται να ξεκαθαρίσουνε την Πέμπτη ή από την Πέμπτη όταν και ο Χαλκιδιώτης τεχνικός είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Με την επιστροφή του θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη όπου και αναμένεται να του ζητηθεί άμεση απάντηση καθώς οι μέρες περνούν. Κι αυτό για να μην μείνει πίσω ο περαιτέρω προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σίγουρο είναι και το ποσό των 60.000 ευρώ που έχει προσφέρει η ΚΑΕ Άρης στον Αγγέλου για τον πρώτο από τα δύο χρόνια της συνεργασίας τους, και 70.000 ευρώ στον δεύτερο χρόνο, αποτελεί υπέρβαση σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα της.

Ήδη πάντως έχουνε ακουστεί όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία ονόματα υποψηφίων διαδόχων στην περίπτωση που ο Αγγέλου απαντήσει αρνητικά ή δεν βρεθεί η χρυσή μεταξύ τους τομή.

Καταρχήν του Δημήτρη Πρίφτη, ακολούθως αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη από την στιγμή που δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής Λιμόζ και πλέον και του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ