ΑΡΗΣ

Ο Ντραγκίσεβιτς ξανά στο προσκήνιο

Ο Ντραγκίσεβιτς ξανά στο προσκήνιο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Σανικίτζε αναγκάζει τον Δημήτρη Πρίφτη να δει πως θα καλύψει το κενό του στο ρόστερ του Άρη. Στα υπόψη και πάλι ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Το σίγουρο είναι και με άγνωστο ακόμη το διάστημα της απουσίας του Βίκτορ Σανικίτζε πως στον Άρη υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές παικτών που θα εξεταστούν. Ουσιαστικά ονόματα που βρέθηκαν στα υπόψη και πριν την απόκτηση του διεθνή Γεωργιανού φοργουορντ πως ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Ο Σέρβος είναι ακόμα ελεύθερος και αυτό είναι στα συν του. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Αδριατικής Λίγκας με τη Μπούντουτσνοστ, την περσινή χρόνια στο Eurocup είχε αντιμετωπίσει τον Άρη και έχει εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι παίζει και “4” και “5”, έχει καλό μακρινό σουτ, ωστόσο όμως υστερεί στην άμυνα. Κι όσο για το ερωτηματικό στην περίπτωσή του έχει να κάνει με το σε τι κατάσταση βρίσκεται αφου δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του αν και προπονείται στο Βελιγράδι.

Ο Άρης είχε ασχοληθεί και με τον Τζον Σούρνα. Ο Αμερικανός με λιθουανικό διαβατήριο παραμένει ελεύθερος γιατί προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα στο μπράτσο) και πριν από μερικές βδομάδες ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του. Για αυτό και το όνομά του δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Ακόμη στα υπόψη είναι και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς. Πρόκειται για Σέρβο φόργουορντ - σέντερ που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Χαβάης και υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Μαϊάμι αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Σε αυτό που υστερεί είναι ότι δεν έχει καμία εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο με αποτέλεσμα ενδεχόμενη απόκτησή του να αποτελέσει ρίσκο.

Παράλληλα θα υπάρξει αναζήτησή για παίκτη που θα μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του, με αντίπαλο ωστόσο στη περίπτωση αυτή την πίεση του χρόνου λόγω των υποχρεώσεων που έρχονται. Κι όσο για το ακραίο σενάριο έχει να κάνει με το να μην αποκτηθεί κάποιος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και τότε να αποκτηθεί κάποιος Αμερικανός που ωστόσο θα μπορεί να αγωνίζεται στα παιχνίδια του Champions League της FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ