ΑΡΗΣ

Νέο ραντεβού με Αλεξανδρή

Νέο ραντεβού με Αλεξανδρή

Κάτοικος Αλεξανδρείου και την νέα αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη

Το διαφαινόμενο διαζύγιο μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Βαγγέλη Αλεξανδρή όπως αυτό είχε διαφανεί προ δύο εβδομάδων φαίνεται να εξελίσσεται σε παραμονή του Έλληνα τεχνικού.

Ο «τίγρης» εξάλλου έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το διετές που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι του 2011.

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Αλεξανδρή ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οριστική συμφωνία.

Ωστόσο έγινε σε καλό κλίμα με θέληση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές και μοναδική διαφορά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας από σήμερα να ήταν η εύρεση της χρυσής τομής στο οικονομικό κάτι που αναμένεται να επιτευχθεί στην αυριανή νέα επαφή.

Από εκεί και πέρα στα τέλη Ιουνίου η ΚΑΕ Άρης με την καταβολή του ποσού των 9.500 ευρώ στον Σάββα Ηλιάδη θα κλείσει οριστικά ένα από τα ανοιχτά της μέτωπα.

Παρόλα αυτά όμως η αναμενόμενη δικαίωση του Κώστα Χαραλαμπίδη για ένα ποσό μεγαλύτερο των 80.000 ευρώ από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΕΟΔΑΚ αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο για την διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης.

Ο 36χρονος διεθνής γκαρντ που από την Δευτέρα μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ιταλική Μπρίντιζι έχει επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο του 2011 προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης ζητώντας το ποσό των 71.000 ευρώ για οφειλές της περιόδου 2010-2011.

Πλέον από τις αρχές της εβδομάδας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, πρόκειται να ξεκινήσει σειρά επαφών με τον εκπρόσωπό του προς εύρεση λύσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ