ΑΡΗΣ

Με σφραγίδα Παπαϊωάννου

Με σφραγίδα Παπαϊωάννου

Η πρώτη ουσιαστικά συνάντηση του ARIS Golden Club για την ΚΑΕ Άρης χαρακτηρίστηκε από το μήνυμα που φρόντισε να στείλει ο Ντίμης Παπαϊωάννου εκφράζοντας την ενεργή επιστροφή του στα κοινά.

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου φρόντισε να εκφράζοντας την ενεργή επιστροφή του στα κοινά της ΚΑΕ Άρης στο περιθώριο της πρώτης ουσιαστικά συνάντησης του ARIS Golden Club που αποτελούσε έμπνευσή του.

Αυτού στο οποίο μετά από πρωτοβουλία του νυν προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, πρόκειται να συγκεντρώσουνε τις δυνάμεις τους τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ – όπως ισχύει με τον Ντίμη Παπαϊωάννου – με αυτά της ΣΑΡΙΣΑ μαζί με φίλους – επιχειρηματίες του Αρβανίτη.

Ο Παπαϊωάννου στην τοποθέτησή του στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης του ARIS Golden Club εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που υπήρξε και στάθηκε στην λογική του λέγοντας: «Θέλουμε να κάνουμε ένα κλαμπ πίσω από τη διοίκηση με Αρειανούς που να μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

Είμαστε κοντά το σχέδιο που έχουμε συζητήσει. Σημασία έχει να υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να βοηθήσουν. Πιστεύω με την αλλαγή της διοίκησης θα έρθουν κοντά μας Αρειανοί που έχουν απομακρυνθεί για τον α ή β λόγο.

Ευκαιρία να δείξουμε σε όλο τον κόσμο του Άρη ότι είμαστε συσπειρωμένοι, πως αγαπάμε την ομάδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι' αυτήν», και αναφέρθηκε αμέσως μετά στην νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει τις τελευταίες μέρες τις τύχες της ΚΑΕ Άρης.

"Αυτά τα παιδιά τα ξέρουμε όλοι ότι είναι γνωστοί Αρειανοί και μπήκαν μπροστά με ένα κάρο προβλήματα. Μόνοι τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν αλλά είναι τόσο Αρειανοί που όλοι πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη", ενώ για τον ίδιο και την συμβολή του στην νέα προσπάθεια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

"Είναι αυτονόητο ότι θα βοηθήσω", υπογράμμισε και πρόσθεσε: "Θα βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας, οι καιροί δύσκολοι. Όχι μόνο θα βοηθήσουμε αλλά πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να φέρουμε κι άλλους στην προσπάθεια. Με λίγους δε γίνεται αυτή η προσπάθεια.

Θα έρθουν άνθρωποι που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. Ήδη κάνουμε επαφές. Δε θα ξανασχοληθώ σαν παράγοντας ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ, αλλά είμαι κοντά κι αυτό έχει σημασία", και κατέληξε: "Θα προτιμούσα να μην ήξερε κανένας το τηλέφωνό μου, όμως δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στον Άρη. Έχουμε αυτήν την τρέλα, γεννηθήκαμε στο Χαριλάου και την πληρώνουμε με ώρες ενασχόλησης και πολλά ακόμα".

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε για το ARIS Golden Club: "Είναι μια ιδέα που μας γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2012, θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να την υλοποιήσουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε το μπάσκετ του Άρη, βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και την δύσκολη θέση της ομάδας. Θελήσαμε να αλλάξουμε σελίδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σωθεί η ομάδα από το πρόβλημα που έχει.

Είναι μια σύνθεση της παλιάς ΓΕΝΕΣΙΣ, της ΣΑΡΙΣΑ και όλων των Αρειανών που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μια εταιρεία αστικής ευθύνης με μοναδικό σκοπό να ενισχύει την ΚΑΕ Άρης. Έχουμε καλέσει κάποιους Αρειανούς που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά είναι ανοικτό για οποιονδήποτε Αρειανό θέλει να βοηθήσει, που εμείς δεν ξέρουμε".

Όσο για την ανταπόκριση που υπήρξε τόνισε: "Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Σήμερα είναι η πρώτη συνάντηση, θα γίνει ανάλυση του πλάνου και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το εγχείρημα θα πετύχει παρόλες τις δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, που υπάρχουν στη χώρα. Θα πετύχει λόγω της πολύ μεγάλης αγάπης που υπάρχει για αυτό το τμήμα. Παραλάβαμε μια υπερχρεωμένη εταιρεία και η σωτηρία της θα έρθει μόνο ανοίγοντας τη μεγάλη της αγκαλιά σε όλους τους Αρειανούς. Αυτό το εγχείρημα φαίνεται να το στηρίζει όλος ο Άρης, η ΓΕΝΕΣΙΣ, η ΣΑΡΙΣΑ, ο ΑΣ…".

Σε ερώτηση για την επιτυχία του ARIS Golden Club απάντησε: "Μίνιμουμ στόχος είναι να γίνει το Aris Golden Club ο βασικός χρηματοδότης του μπάσκετ του Άρη. Θα έχει κάποιο χρηματικό όριο, 2.000 – 5.000 ευρώ, αλλά όσο πιο πολύ ανοίγει αυτό το κλαμπ, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η οικονομική ενίσχυση. Αν μπορέσουμε να τους κάνουμε 50 στο τέλος της χρονιάς θα είναι επιτυχία…".

Κι όσο για το αν θεωρεί πως είναι η τελευταία λύση για το μπάσκετ του Άρη τόνισε: "Και η ΓΕΝΕΣΙΣ και η ΣΑΡΙΣΑ δεν θα υπάρχουν, θα είναι όλοι μέσα στο Aris Golden Club. Δεν υπάρχει πλεόν επιχειρηματίας να βάζει μόνος του πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το καλύτερο είναι πολλοί να βάζουν λίγα και κάθε χρόνο, γιατί αλλιώς θα κουράζονται κιόλας οι παράγοντες… όταν βάζουν λίγα – λίγα και είναι πολλοί μαζί είναι πιο εύκολο να την βοηθούν", και κατέληξε: "Το πρώτο πράγμα είναι να αγκαλιάσουν την ομάδα όπως εκείνοι ξέρουν και να την στηρίξουν οικονομικά στα πρώτα αυτά βήματα προς την σωτηρία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ