ΑΡΗΣ

Πρώτη μέρα του ARIS Golden Club

Πρώτη μέρα του ARIS Golden Club

Το ARIS Golden Club θα πρέπει να θεωρείται γεγονός από το απόγευμα της Τετάρτης έτσι όπως το εμπνεύστηκε ο Ντίμης Παπαϊωάννου για ένα καλύτερο αύριο της ΚΑΕ Άρης.

Γεγονός θεωρείται από το απόγευμα της Τετάρτης το ARIS Golden Club έτσι όπως το εμπνεύστηκε ο Ντίμης Παπαϊωάννου για ένα καλύτερο αύριο της ΚΑΕ Άρης.

Η πρώτη εικόνα μόνο ενθαρρυντική μπορεί να κριθεί από την ανταπόκριση που υπήρξε από τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και της ΣΑΡΙΣΑ παρουσία των μελών του νυν διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρό του τον Λευτέρη Αρβανίτη και φίλους του επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένα να βοηθήσουνε οικονομικά από την πλευρά τους.

Το ARIS Golden Club πρόκειται να αποτελέσει τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ Άρης από την στιγμή που μπει σε ενεργή λειτουργία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο αποψινό ραντεβού το παρών έδωσε και από χθες νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. Όσο για την απουσία του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, είχε να κάνει λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Παρόντες στην αίθουσα VIP του Αλεξανδρείου ήταν οι κ.κ. Δαρόγλου, Κωνσταντινίδης, Καμπανίδης, Χασόπουλος, Χαριτωνίδης, Γούσιος, Ράσογλου, Παραμανίδης, Παουλεάνου, Τουρσουτζιάν, Καραπαναγιώτης, Πόππης, Στίγκας, Γεωργούλης, Κόλλιας, Ευθυμιάδης, Οικονόμου, Σημαδόπουλος, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Γρόλλιος, Παπαϊωάννου, Κυριαφύλλης, Σαμολαδάς, Νικολός, Αντωνιάδης, Πουλιτζίδης, Γκιουζέλης, Πριμούδης, Πάλλας και Στρόικος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε για το ARIS Golden Club: "Είναι μια ιδέα που μας γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2012, θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να την υλοποιήσουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε το μπάσκετ του Άρη, βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και την δύσκολη θέση της ομάδας. Θελήσαμε να αλλάξουμε σελίδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να σωθεί η ομάδα από το πρόβλημα που έχει.

Είναι μια σύνθεση της παλιάς ΓΕΝΕΣΙΣ, της ΣΑΡΙΣΑ και όλων των Αρειανών που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μια εταιρεία αστικής ευθύνης με μοναδικό σκοπό να ενισχύει την ΚΑΕ Άρης. Έχουμε καλέσει κάποιους Αρειανούς που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά είναι ανοικτό για οποιονδήποτε Αρειανό θέλει να βοηθήσει, που εμείς δεν ξέρουμε".

Όσο για την ανταπόκριση που υπήρξε τόνισε: " Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Σήμερα είναι η πρώτη συνάντηση, θα γίνει ανάλυση του πλάνου και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το εγχείρημα θα πετύχει παρόλες τις δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, που υπάρχουν στη χώρα. Θα πετύχει λόγω της πολύ μεγάλης αγάπης που υπάρχει για αυτό το τμήμα. Παραλάβαμε μια υπερχρεωμένη εταιρεία και η σωτηρία της θα έρθει μόνο ανοίγοντας τη μεγάλη της αγκαλιά σε όλους τους Αρειανούς. Αυτό το εγχείρημα φαίνεται να το στηρίζει όλος ο Άρης, η ΓΕΝΕΣΙΣ, η ΣΑΡΙΣΑ, ο ΑΣ…".

Σε ερώτηση για την επιτυχία του ARIS Golden Club απάντησε: "Μίνιμουμ στόχος είναι να γίνει το Aris Golden Club ο βασικός χρηματοδότης του μπάσκετ του Άρη. Θα έχει κάποιο χρηματικό όριο, 2.000 – 5.000 ευρώ, αλλά όσο πιο πολύ ανοίγει αυτό το κλαμπ, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η οικονομική ενίσχυση. Αν μπορέσουμε να τους κάνουμε 50 στο τέλος της χρονιάς θα είναι επιτυχία…".

Κι όσο για το αν θεωρεί πως είναι η τελευταία λύση για το μπάσκετ του Άρη τόνισε: "Και η ΓΕΝΕΣΙΣ και η ΣΑΡΙΣΑ δεν θα υπάρχουν, θα είναι όλοι μέσα στο Aris Golden Club. Δεν υπάρχει πλεόν επιχειρηματίας να βάζει μόνος του πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το καλύτερο είναι πολλοί να βάζουν λίγα και κάθε χρόνο, γιατί αλλιώς θα κουράζονται κιόλας οι παράγοντες… όταν βάζουν λίγα – λίγα και είναι πολλοί μαζί είναι πιο εύκολο να την βοηθούν", και κατέληξε: "Το πρώτο πράγμα είναι να αγκαλιάσουν την ομάδα όπως εκείνοι ξέρουν και να την στηρίξουν οικονομικά στα πρώτα αυτά βήματα προς την σωτηρία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ