ΑΡΗΣ

Με Πελεκάνο στην Καβάλα

Με Πελεκάνο στην Καβάλα
INTIME SPORTS

Παρόντος του Μιχάλη Πελεκάνου όχι όμως και των Σωτήρη Καραποστόλου και Λευτέρη Μποχωρίδη η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Καβάλα για το αυριανό της παιχνίδι (12/01, 17:00).

Με τον Μιχάλη Πελεκάνο στην αποστολή του Άρη και με άγνωστο το πόσο και αν θα χρησιμοποιηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μεταβεί το απόγευμα στην Καβάλα για το αυριανό της παιχνίδι (12/01, 17:00).

Σε αντίθεση με τον διεθνή φόργουορντ όπως είχε διαφανεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας απόντες θα είναι οι τραυματίες Σωτήρης Καραποστόλου και Λευτέρη Μποχωρίδης.

Το ερώτημα στην περίπτωση του Πελεκάνου είναι το πόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου θα ρισκάρει την συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό που είχε μία εβδομάδα πριν στην προπόνηση στα πλευρά του.

"Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δείχνει πρόοδο τελευταία, τόσο σε αποτελέσματα, όσο και σε απόδοση. Έχει ισορροπία στον επιθετικό τρόπο έκφρασης γκαρντ και ψηλών, αλλά και στο παιχνίδι κοντά και μακριά από το καλάθι.

Τα δικά μας στάνταρτ είναι γνωστά. Η ομαδική αντίδραση σε άμυνα και επίθεση για 40’ είναι το ζητούμενο. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που σεβόμαστε», τόνισε ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο φόργουορντ του Άρη Γιώργος Τσιάρας δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από νίκη και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και όντας συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με μία τελευταία προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα ταξιδέψει για την Καβάλα και το αυριανό της ραντεβού στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ