ΑΡΗΣ

Με Πελεκάνο στην Δράμα

Με Πελεκάνο στην Δράμα
INTIME SPORTS

Ο Άρης θα δώσει φιλικό παιχνίδι συμπερασμάτων για τον Βαγγέλη Αγγέλου στις 18:00 στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" της Δράμας με τον ΚΑΟΔ παρόντος του Μιχάλη Πελεκάνο.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ακολούθησε την αποστολή του Άρη για το φιλικό παιχνίδι στις 18:00 στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" της Δράμας με τον ΚΑΟΔ.

Ο διεθνής φόργουορντ συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη έμειναν για διαφορετικό λόγο ο καθένας τρεις παίκτες του Άρη. Ο λόγος για τους Ευθύμη Τσακαλέρη που παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω της μέσης του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς του και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Με το σημερινό φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός του Άρη θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση για τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου με την Καβάλα το απόγευμα της Μ. Τρίτης στο Αλεξάνδρειο και με τον Κολοσσό Ρόδου στο σμαραγδένιο νησί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ