ΑΡΗΣ

Μαρμπλ: "Συνολική τόνωση αυτοπεποίθησης"

Μαρμπλ: "Συνολική τόνωση αυτοπεποίθησης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέβιν Μαρμπλ μετά την αμφισβήτηση που γνώρισε συνεχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του όπως φάνηκε και στη νίκη του Άρη επί της Μπάνβιτ αλλά δεν εφησυχάζει. Κι όσο για τον Μάικλ Τζένκινς αναφέρθηκε επί προσωπικού.

Ο Ντέβιν Μαρμπλ πέτυχε καθοριστικά καλάθια στη νίκη του Άρη επί της Μπάνβιτ αλλά δεν εφησυχάζει. Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά την αμφισβήτηση που γνώρισε συνεχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του όπως φάνηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι αλλά στις δηλώσεις του δείχνει να προτιμάει να μιλάει επί του συνόλου και όχι για τον εαυτό του. Τόσο σχετικά με την επικράτηση επί της τουρκικής ομάδας όσο και για τη συνέχεια.

"Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, αφού η Μπάνβιτ ήταν αήττητη και πλέον είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια παίξαμε πολύ καλύτερα και πιο επιθετικά. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε ώθηση και αυτό είναι το στοιχείο που μας κάνει πιο αποτελεσματικούς", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαρμπλ.

Κι όσο για τη συνέχεια των υποχρεώσεων των "κίτρινων" είπε: "Η νίκη αυτή θα μας δώσει ακόμη πιο καλή ψυχολογία και θα τονώσει την συνολική αυτοπεποίθηση. Έχουμε ακόμα πιο γεμάτο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σκληροί. Όπως κάναμε με την Μπάνβιτ. Τα επόμενα παιχνίδια είναι μακριά από την έδρα μας, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα ανταποκριθούμε".

Από την πλευρά του ο Μάικλ Τζένκινς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη νίκη του Άρη, ενώ τόνισε ότι μπορεί να παίξει καλύτερα και να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την σημερινή νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από τον εαυτό μου δεν είμαι ικανοποιημένος, μπορώ να παίξω καλύτερα και να γίνω ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Το σημαντικό σήμερα ήταν ότι πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και από βαθμολογικής και από ψυχολογικής πλευράς".

Ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου του Άρη στις κερκίδες της Nick Galis Hall λέγοντας: "Ο κόσμος μας που μας τίμησε για μία ακόμη φορά με την παρουσία του. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ