ΑΡΗΣ

Λύση από Βασιλακόπουλο

Λύση από Βασιλακόπουλο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την εύρεση λύσης στην ενίσχυση του ρόστερ.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την εύρεση λύσης στην ενίσχυση του ρόστερ βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Η επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ ήταν ξεκάθαρη και είχε να κάνει εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA παικτών που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχανε φορέσει την φανέλα ομάδων εκτός Ελλάδος.

Ένα εμπόδιο που καλά κρατεί όσο η ΚΑΕ Άρης δεν μπορεί να επιτευχθούνε συμφωνίες με τους πρώην παίκτες του Άρη που έχουνε λαμβάνειν και έχουνε δικαιωθεί με προσφυγή τους στην FIBA.

Ουσιαστικά η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με την κίνηση του προέδρου της να απευθυνθεί στον πρόεδρο της ΕΟΚ θέλει να πετύχει ότι και πέρσι και που την στιγμή αυτή φαντάζει επίσης απαγορευτικό.

Να μπορέσουνε να κινηθούνε για την απόκτηση Αμερικανών που μόλις αποφοίτησαν από κολέγια και που στην περίπτωσή τους δεν χρειάζεται το letter of clearance.

Την κρούση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του επιβεβαίωσε σε επικοινωνία του Sport24.gr μαζί του ο πρόεδρος της ΕΟΚ στο περιθώριο των καλοκαιρινών του διακοπών όπου πάντως θα προτιμούσε να ήτανε μαζί με την Εθνική μας ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

"Είμαστε σε μία καλή συνεργασία με την διοίκηση του Άρη και όπως και όλα τα ιστορικά σωματεία έτσι και ο Άρης πρέπει να συνεχίζουνε να υπάρχουνε. Έχει επικοινωνήσει μαζί ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω ευχαρίστως".

Μία εξέλιξη που αποτελεί βαρόμετρο για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να το παρακολουθεί όπως είναι επόμενο με την δική του αγωνία.

Παράλληλα αναμένει την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σωτήρη Καραποστόλου αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κώστα Κακαρούδη και Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο πρώτος αναμένει ενημέρωση από τον εκπρόσωπό του μετά την νέα συνάντηση που είναι να έχει με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, αλλά και με αυτήν της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, και ακολούθως είναι να πάρει την απόφασή του.

Κι όσο για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη υπολογίζεται για το διάστημα 20-25 Αυγούστου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το βασικό στάδιο θα γίνει όπως και πέρσι στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ